Blog
Nuage Groupe
Nuage Groupe

A Nuage Groupe részt vett a KELER Szolgáltatásfejlesztési Programjában

Admins Nuage

Admins Nuage

Cégcsoportunk az elmúlt évek alatt számos hazai és külföldi vállalkozás számára nyújtott informatikai szolgáltatást. Büszkék vagyunk arra, hogy mérnökeink kulcsszerepet töltenek be a KELER Szolgáltatásfejlesztési Programjának végrehajtásában. A modernizációs program eredményeként már élesben működik a teljes magyar értékpapírpiacot kiszolgáló és az Európai Központi Bank TARGET2-Securities kiegyenlítési platformjához is közvetlen kapcsolatot biztosító értékpapír-kiegyenlítési motor, valamint a kapcsolódó díj- és bírságszámítási modulok. Az új rendszer élesítésével megvalósultak azok a szolgáltatások és mechanizmusok, amelyeket az EU előírások tesznek szükségessé.

A Nuage Groupe-nál igazodunk a nagyvállalati ügyfeleknél támasztott magas üzleti követelményekhez. Szakembereink több évtizedes tapasztalattal különböző területeken nyújtanak tanácsadási, fejlesztési, tesztelési és üzemeltetési támogatást. A NUAGE csapat megmutatta, hogy a digitális átalakulás támogatásában megbízható partner.

Friss hírek

Taskfit
A Taskfit bemutatkozik az Infotér-en

Az Infotér TV készített egy interjút velünk, ahol bemutattuk a Taskfit-et. A hibrid (élő és online) beszélgetésből egy hat perces videó készült, mely ide kattintva

GameIn
Rövid hazai e-sport körkép Elisontól

Az e-sport nemzetközi szinten már milliárd dolláros üzletté nőtte ki magát, de hazai viszonylatban még nem fényes a helyzet szakmai véleményünk szerint.

PAYupp
A PAYupp irányt mutat

Az MNB QR-kódjára épülő fizetési megoldásunk, a PAYupp egyre több bankkal képes együttműködni (rajtunk nem múlik… 😉 ). A fizetési kérelemről szóló cikkünket egy az