Blog
Nuage Groupe
Nuage Groupe

Dolgozz otthonról!

Szilágyi Levente

Szilágyi Levente

Minden vállalkozás számára kihívást jelent az otthoni munka kezelése. Egyesek a vállalati kultúrából adódóan már régóta megengedik, mások csak a munkavállalók jelenlétében bíznak, de számos olyan munkakörnyezet is van, ahol a homeworking egyáltalán nem megengedhető.

A Taskfit mind a munkavállalók, mind pedig a vezetők számára egy olyan eszköz, amely ütemezi a feladatokat és az egyes feladatokkal eltöltött időről átfogó képet biztosít. Így követhető a feladat megvalósulása, az azzal töltött idő mennyisége és minősége, hiszen az alkalmazás visszajelzést ad a fókuszálásról és a feladatok hatékony elvégzéséről.

Szabadúszó kreatívok, ügyvédek és tanácsadók óradíjas megbízásainak elszámolásához a Taskfit felhőalapú, otthon használható változata a legegyszerűbb megoldás. Segítségével a megbízók által adott feladatok csoportosíthatók, ütemezhetők, majd a végrehajtás után pár kattintással pontos kimutatás készíthető.

Friss hírek

Taskfit
Letölthető a megújult Taskfit

Pár hónap munkát követően mindenki számára ingyenesen letölthetővé vált Taskfit alkalmazásunk. A megújítás teljes története a Taskfit honlap blogbejegyzései között utánkövethető, az ingyenes letöltésről szóló eredeti bejegyzés

Nuage Groupe_Business
Nuage
Nálunk semmi sem állhat a fejlődés útjába

2021-es évünkre visszatekintve sem mondhatjuk, hogy tétlenül ültünk volna akár csak a karantén időszakában. Fejlesztéseink nagyszerű lehetőségeket nyitottak meg a növekedés felé kis- és nagyvállalatok számára egyaránt…