Blog
Nuage Groupe
Nuage Groupe

Helló Világ!

Nuage

Nuage

Elindult az új honlapunk. A régi kicsit már olyan volt, mint a suszter (gyerekének) cipője, amit időközben ki is nőttük, hiszen rettentő sokat fejlődtünk az elmúlt időszakban. Nem csak létszámban – már közel hetvenen dolgoznak a Nuage Groupe-hoz tartozó cégekben -, hanem tudásban, tapasztalatban is. Az új kollégákkal új ötletek és cégek is megjelentek a csoportban, és a Nuage felvette a nevébe a Groupe szót is (továbbra is franciául… 😉 ), ezzel is kifejezve, hogy a tagvállalatokat mintegy ernyőként szándékozik összefogni, erőforrásait és tudásbázisát egységesíteni.

Új honlapunkon újdonságok is megjelennek, hiszen blogunkban mostantól rendszeresen adunk hírt projektjeinkről, a csoporthoz tartozó vállalkozásokhoz kapcsolódó iparági hírekről és természetesen magukról a termékekről is. Aktívabban fogjuk hallatni a hangunkat a (közösségi) médiában is. Vannak dolgok, amik viszont nem változnak: továbbra is maradunk nyitott és elfogadó csapat, és változatlanul keressük azokat a fiatal tehetségeket, akik a Nuage Groupe-hoz csatlakozva hozzájárulnak a csoport és ügyfeleink sikeréhez. És továbbra is innovatív digitális termékeket fejlesztünk és szolgáltatásokat nyújtunk nagyvállalatok és startupok részére.

Friss hírek

Nuage
Újabb sikersztori a Nuage műhelyéből!

Az OTP Fáy András Alapítvány egy nagyszabású projekt keretében mobilos játékalkalmazást és hozzá tartozó licitportált, valamint AR/VR játékokat rendelt meg, mellyel a fiatalok pénzügyi ismereteit