Blog
Nuage Groupe
Nuage Groupe

Kötelező készpénzmentes fizetés 2021. januártól? Már megoldottuk!

Admins Nuage

Admins Nuage

Még a koronavírus járvány kezdetekor jelentette be a kormány, hogy az online pénztárgépet használó kereskedők jövő év januárjától kötelesek mindenhol biztosítani az elektronikus fizetés lehetőségét – legyen az bankkártyás fizetés, azonnali átutalásra épülő fizetés, vagy akár érintésmentes, mobiltelefonnal történő fizetés.

A Nuage Groupe-hoz tartozó PAYupp fizetési terminál rendszerét több pénztárgépet forgalmazó és kasszarendszert fejlesztő cég is integrálja termékeibe, így akár egy szoftverfrissítéssel és a PAYupp által kifejlesztett fizetési terminálra történő regisztrációval képessé válnak elektronikus fizetés fogadására.

A megoldás rendkívül egyszerű és a vásárlók részéről csak egyetlen erőfeszítést igényel: a PAYupp ingyenesen használható elektronikus pénztárcáját telefonjukra telepítve tudnak az alkalmazáshoz hozzárendelt bankszámláról fizetni, készpénz használata nélkül, érintésmentesen. A PAYupp elektronikus pénztárca képes akár több bankszámla, bankkártya vagy akár SZÉP kártyák kezelésére is, így a felhasználó a fizetés előtt szabadon választhatja ki, hogy mivel szeretne fizetni. A kereskedő a pénztárgépbe integrált PAYupp Terminál segítségével kapcsolódik össze a vásárló mobiljával, majd a pénztárgépbe bevitt adatok alapján kezdeményezi a fizetést a vásárlónál, aki egy egyszerű jóváhagyással már ki is fizetheti a termékeket vagy az igénybe vett szolgáltatást.

Friss hírek

Taskfit
A Taskfit bemutatkozik az Infotér-en

Az Infotér TV készített egy interjút velünk, ahol bemutattuk a Taskfit-et. A hibrid (élő és online) beszélgetésből egy hat perces videó készült, mely ide kattintva