Blog
Nuage Groupe
Nuage Groupe

Megújult útmutatóval várunk a Taskfit használatáról

Admins Nuage

Admins Nuage

Az ingyenesen letölthető Taskfit alkalmazásunkhoz naprakész útmutatót is biztosítunk a számodra, ahol mindenre választ kaphatsz.

A használati útmutatóért látogass el a ‘Taskfit weboldalára, majd kattints a ‘Használat’ – ‘Hogyan működik‘, illetve az ‘Első lépések‘ almenüpontra, ahol megismerheted munkaidő szoftverünk alapvető működési elvét, valamint lépésről-lépésre végig vezetünk a legfontosabb beállításokon, hogy a munkádban ne elfoglalt legyél, hanem hatékony.

Taskfit szoftver megkönnyíti a munkavégzést

Ha szeretnél tutorial videókat is nézni alkalmazásunk egyes funkcióiról, akkor kövesd a Taskfit Youtube csatornáját, ahol sok hasznos információval, folyamatosan bővülő videó kínálattal várunk.

Friss hírek

GameIn
Rövid hazai e-sport körkép Elisontól

Az e-sport nemzetközi szinten már milliárd dolláros üzletté nőtte ki magát, de hazai viszonylatban még nem fényes a helyzet szakmai véleményünk szerint.

Nuage
Helló Világ!

Elindult az új honlapunk. A régi kicsit már olyan volt, mint a suszter (gyerekének) cipője, amit időközben ki is nőttük, hiszen rettentő sokat fejlődtünk az

Taskfit
Letölthető a megújult Taskfit

Pár hónap munkát követően mindenki számára ingyenesen letölthetővé vált Taskfit alkalmazásunk. A megújítás teljes története a Taskfit honlap blogbejegyzései között utánkövethető, az ingyenes letöltésről szóló eredeti bejegyzés