Blog
Nuage Groupe
Nuage Groupe

Nálunk semmi sem állhat a fejlődés útjába

Admins Nuage

Admins Nuage

2021-es évünkre visszatekintve sem mondhatjuk, hogy tétlenül ültünk volna akár csak a karantén időszakában. A pandémia alatt kialakult hibrid irodai működés nem csak nekünk vált be, számos vállalat rájött, hogy hátrányból indul, ha nem biztosít lehetőséget az otthoni munkavégzésre a járvány lecsengése után is, ezért minden eddiginél nagyobb igény lépett fel Taskfit időmérő alkalmazásunk használatára, mely a Basewalk Kft.-vel közös fejlesztésünk. Büszkék vagyunk rá, hogy fejlesztésünk olyan nagy vállalatoknak segített nyomon követni a termelékenységüket és javítani a munkavégzésük hatékonyságát, mint a Giro Zrt. vagy az Invitech Solutions.

Csapatunk fáradhatatlanul dolgozott a Taskfit továbbfejlesztésén, így 2021-ben Idővonal – Összesítés funkcióval bővült alkalmazásunk, melynek köszönhetően időrendben vagy részletes bontásban láthatod pontosan milyen feladaton dolgozol és mennyi időt szántál az egyes feladataidra. Továbbá bevezetésre került a Fókusz mód, mely segítségedre van a feladatok nyomon követésében attól függően, hogy egy-egy projektre mennyire szeretnél fókuszálni. Tekintettel a személyes adatok védelmére kifejlesztettük a Normál és Privát módot, amelynek segítségével a munkavégzés és a privát idő teljesen szétválasztva kezelhető. A megújult alkalmazásunkról nézd meg összefoglaló videónkat.

Taskfit Idővonal

A járványhelyzet nem csak a munka világába okozott nagy fordulatot, hatására előtérbe került az érintésmentes fizetés is, melynek köszönhetően az azonnali fizetési rendszerre épülő PAYupp szolgáltatásunk iránti igény is megnövekedett. Számunkra fontos az élményszerű fizetés, ezért az igényekre gyorsan reagálva optimalizáltuk iOS és Android tabletekre is fizetési alkalmazásunk, új funkcióként pedig megjelent a rendszeres megbízás, mely lehetővé teszi, hogy meghatározzuk mikor és milyen időközönként (napi; heti; havi vagy akár éves rendszeresség), illetve milyen összegben szeretnénk pénzt kérni valakitől, esetleg küldeni valakinek. A rendszeres megbízások esetén a csoportos pénzkérésre és pénzküldésre is van lehetőség.

PAYupp Terminal

A 2021-es év végi hajrában a Nuage Groupe mérnökei meghatározó szerepet vállaltak a Magyar Nemzeti Bank és a Budapesti Értéktőzsde közös tulajdonában lévő KELER Központi Értéktár Zrt. új értékpapír-kiegyenlítési rendszerének élesítésében is. Az évekkel ezelőtt elindult modernizációs folyamatban architektúra tanácsadóink a megújult működés első koncepciójának felvázolásától kezdve a részletes tervezésen át a megvalósításig aktívan segítették a KELER szakértőit. Bővebben itt olvashatsz róla.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2021-ben fejlesztéseink nagyszerű lehetőségeket nyitottak meg a növekedés felé kis- és nagyvállalatok számára egyaránt. Reméljük ebben az évben is meghatározó szereplője lehetünk mind a hazai mind a nemzetközi piacnak a digitális termékek és informatikai szolgáltatások terén. Ügyfeleink igényeit, az innovatív technológiákat és a legújabb gazdasági trendeket szem előtt tartva 2022-ben is sok újdonsággal készülünk!

Friss hírek

Taskfit
Dolgozz otthonról!

Minden vállalkozás számára kihívást jelent az otthoni munka kezelése. Egyesek a vállalati kultúrából adódóan már régóta megengedik, mások csak a munkavállalók jelenlétében bíznak, de számos

Nuage
Helló Világ!

Elindult az új honlapunk. A régi kicsit már olyan volt, mint a suszter (gyerekének) cipője, amit időközben ki is nőttük, hiszen rettentő sokat fejlődtünk az

PAYupp
A PAYupp irányt mutat

Az MNB QR-kódjára épülő fizetési megoldásunk, a PAYupp egyre több bankkal képes együttműködni (rajtunk nem múlik… 😉 ). A fizetési kérelemről szóló cikkünket egy az