Szolgáltatásaink

A Nuage Groupe innovatív szolgáltatásaival és kreatív megoldásaival versenyképesen szolgálja ki a kis és nagyvállalati igényeket. Megbízásainkra felkészülten, gyorsan és modern szemlélettel reagálunk.

IT tanácsadás

Tanácsadást nyújtunk ügyfeleink részére, hogy kitűzött üzleti céljaik gördülékenyen, biztonságosan, korszerű informatikai megoldások alkalmazásával valósuljanak meg. A tanácsadás keretén belül foglalkozunk stratégia tervezéssel, projekt menedzsmenttel, folyamat felméréssel és infrastruktúra tervezéssel.

Architektúra tanácsadás

Jelentős tapasztalattal rendelkezünk vállalati architektúrák tervezésében és átvilágításában. A felmérést követően vállaljuk az architektúra menedzsmentjét, hogy ügyfeleink rendszerei egységesen a lehető legnagyobb teljesítményt, biztonságot, megbízhatóságot, rendelkezésre állást nyújtsák és könnyen karbantarthatóak legyenek.

Infrastruktúra kivitelezés

Vállaljuk magas rendelkezésre állású infrastruktúra tervezését, leszállítását, üzembe helyezését és üzemeltetését, emellett meglévő rendszerek auditálását, bővítését és dokumentálását. Ügyfeleink üzemeltetéssel kapcsolatos igényeire is teljeskörű megoldással tudunk szolgálni

Teszt menedzsment

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az IT minőségbiztosítás területén, melynek keretén belül auditáljuk folyamatait, kidolgozzuk minőségbiztosítási és tesztelési módszertanát, részt veszünk azok bevezetésében és üzemeltetésében.

Üzlet- és folyamatelemzés

Ügyfeleink üzleti igényeinek, működésének megértése elengedhetetlen a folyamatok átalakítása, bővítése és az azokhoz kapcsolódó informatikai támogató rendszerek bevezetése előtt. Üzleti elemzőink felmérik a jelenlegi állapotot és megtervezik az optimális folyamatot, azt megfelelően dokumentálják és kezelik a változásokat

Termékfejlesztés

Tudásunkkal, innovatív és professzionális megoldásainkkal naprakészen válaszolunk a megbízói elvárásokra. Személyre szabott támogatást nyújtunk, legyen szó akár specifikus igényeket kiszolgáló termékről, egyedi rendszer kialakításáról, vagy informatikai szempontból is alapos tervezést igénylő zöldmezős beruházásokról.

Outsourcing menedzsment

Vállaljuk erőforrás kihelyezés menedzsmentjét, így ügyfeleink a kiszervezés segítségével fő tevékenységükre fókuszálhatnak. Segítünk felmérni a kihelyezhető rendszereket és erőforrásokat. Vállaljuk a kiszervezési folyamat megtervezését, lebonyolítását és felügyeletét.

Interim menedzsment

Azonnali interim megoldásokat kínálunk az IT területen felmerülő speciális problémák áthidalására. Szakértőinkre megbízható, felelős operatív vezetőként alapozhat a határozott idejű, egyedi informatikai feladatok végrehajtásában. Költséghatékonyan, releváns tapasztalattal menedzseljük a munkafolyamatokat.