Blog
Nuage Groupe
Nuage Groupe

Új névvel folytatjuk tovább! Az Organic Soft mostantól PAYupp!!!

Mohilla Judit

Mohilla Judit

A névváltozással új szintre emeljük szolgáltatásunkat, nemzetközi piacra lépünk! Megújuló szolgáltatásaink mellett, meglepetéssel is készültünk!

PAYupp Terminál és Pénztárca

PAYupp Terminál alkalmazásunkat most csak 8.900 Ft/Év +Áfa bevezető áron korlátlan számú terminállal használhatod! Felelj meg a törvényi előírásoknak egyszerűen és költséghatékonyan a PAYupp Terminál alkalmazás segítségével!

  • Velünk nincs hűségidő,
  • nincs számlanyitási kötelezettség,
  • nincs bankközi jutalék,
  • nincs rendszerdíj,
  • nincs kártyaolvasó terminál költség és csatlakozási díj,
  • velünk azonnal a számládra érkezik az átutalt összeg!

PPay with PAYupp TerminalAYupp terminál használatával gyors, biztonságos elektronikus fizetési lehetőséget nyújthatsz ügyfeleid számára. Kérd most kedvező árajánlatunkat!

Ha eddig még nem tetted meg, töltsd le ingyenesen PAYupp Tárca alkalmazásunkat és fizess bárhol, bármikor okos telefonod, tableted vagy számítógéped segítségével közvetlenül bankszámláról-bankszámlára.

Friss hírek

GameIn
Rövid hazai e-sport körkép Elisontól

Az e-sport nemzetközi szinten már milliárd dolláros üzletté nőtte ki magát, de hazai viszonylatban még nem fényes a helyzet szakmai véleményünk szerint.

Taskfit
Dolgozz otthonról!

Minden vállalkozás számára kihívást jelent az otthoni munka kezelése. Egyesek a vállalati kultúrából adódóan már régóta megengedik, mások csak a munkavállalók jelenlétében bíznak, de számos