Blog
Nuage Groupe
Nuage Groupe

Újdonságok a Taskfit háza táján! A még kényelmesebb, még hatékonyabb munkavégzésért!

Mohilla Judit

Mohilla Judit

Ügyfeleink visszajelzéseit és igényeit figyelembe véve sok újdonság került bevezetésre a Basewalk Kft.-vel közösen fejlesztett Taskfit alkalmazásunkba, mely még pontosabb munkaidőmérést tesz lehetővé minimális adminisztráció mellett.

Mukaidőmérés és riportok egyedi preferenciák alapján

Az új funkcióknak köszönhetően lehetőség nyílik, hogy saját munkastílusodra szabd a Taskfit működését, így egyedi preferenciák alapján fókusz mód bekapcsolásával vagy egyéni szabályok kialakítása mentén méri a feladatokkal eltöltött időt. A Taskfit szabályszerkesztő segítségével, gyorsszabályok felkínálásával, szabályok erősségének meghatározásával, előre megmondhatod a Taskfit-nek, hogy egyes helyzetekben hogyan, mi alapján válassza ki az aktuális feladatot, manuális beavatkozás nélkül.

Alkalmazásunk minden helyzetre igyekszik megoldást kínálni, így ha időről-időre egy konkrét feladathoz nem köthető, jelentős mennyiségű tevékenységet végzel (e-mailek kezelése), a Taskfit virtuális asztalonkénti külön fókusz mód segítségével lehetőséged van a munkaidő riportban a tevékenyégek szétválasztására. Sőt! Azon munkaidők kezelésére is megoldást nyújtunk, mely egyetlen konkrét projekthez sem lett rendelve, ilyenkor a pontosabb kimutatások érdekében a Taskfit automatikusan a legutoljára végezett feladatodhoz méri.

Újdonságaink elsősorban az asztali verziót érinti, a közeljövőben várhatóan a mobilon, tableten és okos órán futó Taskfit alkalmazásaink is megkapják a frissítéseket.

A személyes adataid védelmét továbbra is garantáljuk! A Taskfit a piacon elérhető munkaidő alkalmazásokkal szemben, nem gyűjt, tárol vagy tölt fel a felhőbe személyes adatokat, nem készít képernyőmentést, sem hangfelvételt. A Taskfit aktivitásod méri, nem nézi mit gépelsz a billentyűzeteden vagy, hogy mire kattintasz!!!

Taskfit garantálja személyes adataid védelmét!

Ha eddig még nem tetted meg, töltsd le most ingyenesen Taskfit alkalmazásunkat és mérd fel egyetlen kattintással munkavégzésed hatékonyságát!

Friss hírek

Nuage
Újabb sikersztori a Nuage műhelyéből!

Az OTP Fáy András Alapítvány egy nagyszabású projekt keretében mobilos játékalkalmazást és hozzá tartozó licitportált, valamint AR/VR játékokat rendelt meg, mellyel a fiatalok pénzügyi ismereteit

PAYupp
A PAYupp irányt mutat

Az MNB QR-kódjára épülő fizetési megoldásunk, a PAYupp egyre több bankkal képes együttműködni (rajtunk nem múlik… 😉 ). A fizetési kérelemről szóló cikkünket egy az

Taskfit
Letölthető a megújult Taskfit

Pár hónap munkát követően mindenki számára ingyenesen letölthetővé vált Taskfit alkalmazásunk. A megújítás teljes története a Taskfit honlap blogbejegyzései között utánkövethető, az ingyenes letöltésről szóló eredeti bejegyzés